Slachten/ diepvries

Checklist
huisslachting >>

Rib-eye

Rundvlees

Wij zijn gespecialiseerd in huisslachtingen, dat wil zeggen een koe slachten voor een boer en deze verpakt weer terug leveren in de diepvries. Het vlees worden naar uw wensen uitgesneden en ingepakt én voorzien van een sticker, en daarna in onze vriescel ingevroren.

Standaard voor runderlappen is een verpakking van 500-600 gram, biefstuk per 2 stuks verpakt. Gehakt per 500 gram of meer, verse worst per 4, 5 of 6 verpakt, én hamburgers per 4, 5 of 6 verpakt. We adviseren om een kleine hoeveelheid (10-20 kilo) mager varkensvlees door het gehakt, verse worst en hamburgers te mengen voor een lekkerder en minder droog product.


Diepvriespakketten

U kunt ook een vleespakket op maat bestellen, bij grotere hoeveelheden hanteren we speciale prijzen.


Varkensvlees

Een half varken voor de diepvries wordt ook veel verkocht. Dit is Friberne varkensvlees, EAA-kwaliteit, gewicht met been circa 40-45 kilo.

Wat snijden/maken we hiervan?
  • Hamlappen
  • Schnitzels
  • Varkenslappen
  • Varkenspoulet
  • Speklappen
  • Varkenshaas
  • Karbonade
  • Evt. een rollade
  • Gehakt en/of verse worst (advies is om dit te maken met 5 á 10 kilo mager rundvlees).

Neem voor de actuele prijs altijd contact met ons op.